YOUNG GUN ACADEMY

filmproduktion - kreativitet - netværk
motiverer unge til uddannelse, venskab og medborgerskab

Filmproduktion er et teamwork, og jo mere dynamisk og rumligt teamet er, jo større arbejdsglæde og bedre et filmisk resultat vil man opnå. Ved at arbejde disciplineret med film bliver de unge, med deres egen lyst og kreativitet som drivkraft, fortrolige med at tage ansvar for og aktivt del i gruppesammenhænge og gøre sig gældende med hver deres forskellige evner, interesser og behov. De unge erfarer ved egen hånd og med syn for sagen, at det kan betale sig at tage en udfordring op, stramme balderne, og gøre en ekstra indsats.

Et godt eksempel er vores seneste projekt i Nakskov udført i samarbejde med Ungdommens Røde Kors. Gennem 3 uger arbejdede vi med 30 unge fra Nakskov - en blandet gruppe bestående af unge lokale og unge flygtninge fra Syrien og Afghanistan. Teamworket fungerede optimalt, og sammen med de unge fik lavet 8 film, som spænder fra dokumentarfilm om at springe ud som homoseksuel til musikvideoer, gyserfilm og komedie. 


 
Det har været afgørende for projektets succes, at Young Gun Academy har budt ind med en anden faglighed end den pædagogiske, fagligheden omkring film, fordi de unge kan mærke, det ikke bare “er noget vi leger”. Det er rigtige film, de producerer, og på rigtigt udstyr. Det giver projektet en seriøsitet, som de unge både forstår og anerkender.
— Louise Nordlund, souchef - Ung i Odsherred
 
Jeg tror aldrig, jeg har stået op og smilet så meget over hele ansigtet og tænkt, YES, nu skal jeg ud til folket igen. Jeg ville virkelig, virkelig gerne have, at det her forløb skulle vare længere.
— Jenny, 17 år, om YGAs filmkursus
 
 

Young Gun Academy har sit helt eget univers, hvor du kan gå på opdagelse!