Vi er et lille, dynamisk produktionsselskab med base i København, der leverer store og små film til virksomheder og organisationer. Vi kan håndtere alle aspekter af en produktion – fra idé til færdig film - men vi vil helst arbejde tæt sammen med dig og dit bagland. Vores erfaring viser, at jo tidligere vi bliver lukket ind i jeres overvejelser, jo bedre bliver resultatet. 

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at producere din næste film, så kontakt Cathrine la Cour for et uforpligtende tilbud eller møde på +45 22504136 eller cat@cattenbaum.dk

SELECTED WORK


Forsnings- og VIDENSKABSFORMIDLING

Cattenbaum er garant for at forvandle selv de mest komplekse, videnskabelige problemstillinger til visuel storytelling i øjenhøjde med seerne/brugerne.

Da København var vært for den store, internationale videnskabskonference, ESOF, hvor forskere og borgere diskuterede de mest aktuelle videnskabelige temaer og problemstillinger på lokalt og globalt niveau, instruerede Cattenbaum for producenten Alpha Film tre film. Gennem interviews med videnskabelige forskere og eksperter folder filmene temaerne “Urbanization, Design & Liveability”, “The Healthy Society” og “Science, Democracy & Citizenship” ud.

 

REPORTAGEBÅREN DOKUMENTAR

Cattenbaum har en forkærlighed for den journalistiske reportage. Reportagen er essensen af det journalistiske mantra, "Show, Don't Tell".

I dokumentarfilmen om Tapperiet, de unges kulturhus i Køge, er nerven i filmen musikken. Tapperiet har status af regionalt spillested, og filmen veksler i interview, arkiv og reportage mellem det historiske portræt af husets skabelse og stedets ildsjæle og en vigtig dag i livet for det unge Køgeband, Old Pints. Bandet er inviteret til at spille til en af Tapperiets mest populære traditioner, Båndsalat, hvor unge Køgebands får mulighed for at optræde på den store scene.

Filmen “Tapperiet – Det Hele Bliver Federe” er lavet på opdrag fra Køge Kommune i forbindelse med Tapperiets 10 års fødselsdag i 2016. Den er publiceret på Tapperiets sociale medier og hjemmeside og bliver anvendt som dokumentation af kommunens unge-indsats.


International dokumentar

Cattenbaum producerer dokumentarfilm af international kaliber.

Et eksempel er dokumentarfilmen “Light of Eternity" (på dansk; "Diamanternes Forførende Verden”) skudt on location i verdens diamanthovedstad, Antwerpen i Belgien. Filmen følger den danske diamanthandler Ulrik Hartmann ind i diamantverdens eksklusive og lukkede verden for at kunne fortælle den fascinerende historie om verdens dyreste og smukkeste ædelsten og den traditionsrige forarbejdning, hvor den rå sten forvandles til en lysende juvel.

Filmen er filmet af den internationalt anerkendte filmfotograf, Lars Skree (kendt for debatskabende dokumentarfilm som Armadillo og Putin’s Kiss), og er i international distribution med titlen “Light of Eternity”. Den er til dato solgt til de fleste store tv-territorier som USA, Rusland, Kina, Australien, Japan, Sydkorea og flere europæiske lande.


HISTORISK DOKUMENTAR

Cattenbaum leverer journalistiske tv-produktioner, hvor historien levendegøres.

Cattenbaum har blandt andet tilrettelagt og ledet produktionen af den historiske dokumentarserie “Med Politiets Øjne” til DR2.
Serien er i tre afsnit – tre nedslag i historien, hvor politiet har været fanget i dobbeltrollen som statens magtinstrument og folkets beskytter. Første program i serien, “Bødler i Statens Tjeneste” handler om politiets rolle i retsopgøret efter besættelsen.


KAMPAGNE OG SALG

 

Cattenbaum producerer film til kampagner, som også skal fungere på sociale medieplatforme - som for eksempel dette opråb for Amnestys International Danmarks indsamling til torturofre, leveret af Amnesty ambassadør, komiker Frank Hvam.