HANDS-ON mobilvideokurser i visuel storytelling

I en undersøgelse fra det engelske video-contentbureau Wyzowl svarede 83 procent af de adspurgte marketingfolk, at video giver en god ROI. Sagt på godt jysk: Video er en god investering. Punktum. 

Hvis du vil have succes med dit pitch af din nye opfindelse, formidling af din virksomheds historie, produkter og værdier eller markedsføring af et event i de sociale mediers tidsalder, så er video svær at komme udenom.
I en undersøgelse fra det engelske video-contentbureau Wyzowl svarede 83 procent af de adspurgte marketingfolk, at video giver en god ROI. Sagt på godt jysk: Video er en god investering. Punktum. Video er derfor tidens hurtigst vækstende og mest effektive værktøj til at klart og enkelt at skabe fascination og identifikation og med det engagement og interaktion, og med din smartphone eller iPad ved hånden har du mulighed for at blive dit eget one-man-video band. 

På Cattenbaum’s 1-2 dages kurser lærer vi dig at fortælle små, enkle videohistorier med din tablet eller smartphone. Gennem praktiske øvelser får du en grundig indføring i journalistisk, visuel storytelling – fra planlægning og den dramaturgiske tilrettelæggelse af din historie til optagelse, redigering og upload på de forskellige digitale platforme.

Cattenbaum’s kurser er dynamiske, og vi skræddersyr vores kurser efter vores kunders virkelighed og behov. Vi tilbyder også follow-up fyraftensmøder, hvor du kan få sparring og svar på de spørgsmål og udfordringer, der kan opstå, når hverdagen melder sig. 

Cattenbaum har afholdt kurser i smartphonevideo produktion for Biofos, Ældresagen, Københavns Universitet, Dansk Musikforbund m.fl.

Hvis du er interesseret i at høre mere om, hvad vi kan tilbyde din virksomhed, så kontakt Cathrine la Cour på +45 22504136 eller cat@cattenbaum.dk


I BIOFOS har vi på kort tid integreret video i vores kommunikation på BIOFOS digitale platforme. Der var mange overvejelser om, hvordan vi skulle komme i gang hurtigt og ikke mindst, hvordan vi skulle fastholde succesoplevelsen og gøre det til en rutine. Vi fik lavet et skræddersyet smartphone videokursus hos Cattenbaum, der passede til netop vores forventninger. Over to sjove og inspirerende dage fik vi lært at producere, optage, klippe og udgive videoproduktioner af høj standard og ikke mindst lært at bruge hinanden til positiv sparring og kritik. Vi planlægger nu et genopfrisknings- og step 2 kursus, der skal styrke kompetencerne i afdelingen.

— Stig Dalum, kommunikationschef BIOFOS

På alle vores kurser lægger vi vægt på:

 • At være hands-on baseret. Videoproduktion og historiefortællinger lader sig bedst lære gennem praktiske øvelser.
 • At vores kursister føler sig trygge klædt på til at kaste sig ud i produktionen. Vi er aktivt med på sidelinien i ideudvikling og sparring.
 • At gøre det enkelt. Målet er at blive i stand til at lave små, korte, visuelt stærke videoer – fra interviews til reportage og instruktion.
 • At lave rigtige, brugbare produktioner. Vi opfodrer vores kursister til at medbringe konkrete ideer, der kan få et liv på web og sociale medier, når kurset er slut.

Vidste du at….

 • Videoer uploadet direkte på Facebook har 10 gange så stor rækkevidde som videoer oploadet på Youtube til gengæld bliver der set 10 gange så mange timers video på Youtube, både via web og apps, i forhold til Facebook (kilde: VentureBeat)
 • 70% af marketingsmedarbejdere siger, video er det mest effektive call-to-action redskab (kilde: Vidyard)
 • Video forøger den organiske trafik via søgemaskiner med 157% (kilde: Brightcove)
 • Fire gange som mange brugere vil hellere se en video om et produkt end at læse om det (kilde: eMarketer)
 • 74% af alle yngre brugere finder video værdifuldt, når de shopper online (kilde: Animoto)
 • 40% af alle forbrugere siger, online video forøger sandsynligheden for, at de shopper via deres telefon (kilde: Adobe)
 • ”How to…” søgninger på Youtube udgør 70% af alle søgninger (kilde: Google)