Keep it simple! Et godt billede fortæller sin historie på et splitsekund og vækker følelser og nysgerrighed hos beskueren. At fange de små øjeblikke, et blik, et smil, en gestus, det er det, der skaber troværdigheden og autenciteten i et billede.

Du er velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud eller møde - ring til Morten Nilsson på +45 28108696 eller skriv til morten@cattenbaum.dk

SELECTED WORK


visuel identitet

Billederne på rudersdal.dk skal være nærværende, personlige og i øjenhøjde med borgerne. Borgeren skal have en oplevelse af at blive mødt. Billederne må ikke virke opstillede og stive - de skal derimod udstråle autencitet og spontanitet.

Opgavebeskrivelsen var kort - men opgaven stor, alt visuelt materiale til Rudersdal Kommunes nye hjemmeside skulle produceres, det tog det meste af et år og blev en spændende rejse rundt i alle krogene af kommunen.

 

 


Small business / Getty images

Det bedste ved fotografi er at møde nye mennesker. Gennem de sidste 10 år har vi arbejdet tæt sammen med Getty Images, og det har givet masser af muligheder for at fotografere mennesker og få et kig ind i deres verden.

 


Afrika / Getty Images

Oplægget til vores sidste Afrika rejse var tætte relationer, undervisning og ny teknologi. Vi prøver at undgå at bruge professionelle modeller og i stedet arbejde med de mennesker, vi møder undervejs på rejsen. Vi er sikre på, det bringer nærvær i billederne, at det faktisk er mor og datter, der sidder sammen, og at skolelæreren underviser i det lokale, hvor vi fotograferer.

 

 


Kontakt Morten Nilsson 28108696, for et uforpligtende tilbud på din næste fotoopgave.